Izvor: Radio 021, 30.Jun.2020, 22:11

Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš organizovan vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića i da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta.

Kliničkom centru je naloženo da organizuje vanrednu proveru kvaliteta stručnog rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića, koji je preminuo u Kliničkom centru u Nišu od posledica korona virusa.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << provere, komisija je saopštila da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja. Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.

Mediji su objavili da je ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela prijavu zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.

Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica koronavirusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.