Kompletiran Koridor 10 kroz Makedoniju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletiran Koridor 10 kroz Makedoniju

Novoizgrađena deonica autoputa od Demir Kapije do Smokvice otvorena je danas za saobraćaj, čime je kompletiran Koridor 10 kroz Makedoniju.

U pitanju je 28,2 kilometra duga deonica zahvaljujući kojoj će putovanje autoputem "Prijateljstvo" biti skraćeno za 25 minuta, javila je makedonska agencija MIA.

Očekuje se da će godišnje ovim autoputem proći više od 700.000 vozila, a da će brže i bezbednije putovanje doprineti ekonomskom razvoju i jačanju saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u regionu, poručili su makedonski zvaničnici, među kojima i premijer Zoran Zaev.

Otvaranju ove deonice autoputa prisustvovao je i grčki ministar za infrastrukturu i saobraćaj Hristos Spircis i generalni direktor Evropske komisije za pregovore o susedstvu i proširenju Kristijan Danijelson.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.