Klop imitirao Rokija: Adrijaaan...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop imitirao Rokija: Adrijaaan...

Menadžer Liverpula Jirgen Klop, posle pobede nad Čelsijem za trofej Superkupa Evrope, pohvalio je golmana Adrijana i imitirao poznatog lika iz filma Rokija Balboe.

Adrijan, koji je nedavno doveden na Enfild kao zamena za neprikosnovenog Alisona Bekera, a dobio šansu zbog povrede Brazilca, bio je junak u Istanbulu zbog odbrane udarca Tamija Abrahama u penal seriji.

"Kakva priča. Adrijaaan... Kao Roki", rekao je Klop aludirajući na čuveni film sa slavnim glumcem Silvesterom Staloneom.

Liverpul je slavio protiv Čelsija nakon što je bilo 2:2 za 120 minuta, a u penalima 5:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop hvali: Adrijan je kao Roki

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Trener Liverpula Jirgen Klop pohvalio je golmana Adrijana za odbranu poslednjeg penala u osvajanju Superkupa Evrope u Istanbulu.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Helsinkija protiv Rige je 1.80. Meč se igra u četvrtak od 18 časova.. – Adrijan! Kao Roki, kakva priča – rekao je Klop u kameru...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.