Adrijan uzeo prvi trofej u 33. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijan uzeo prvi trofej u 33. godini

Španski golman Adrijan San Miguel, junak Liverpula u Superkupu Evrope protiv Čelsija, izjavio je da je presrećan nakon što je u 33. godini osvojio prvi trofej u karijeri i zahvalio se saigračima na "ludoj nedelji".

Nekadašnji čuvar mreže Betisa i Vest Hema stigao je na Enfild pre samo 10 dana, iznenada dobio šansu protiv Noriča na startu Premijer lige posle povrede Alisona Bekera, da bi protiv Čelsija u Istanbulu imao nekoliko sjajnih intervencija, uključujući i odlučujuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbranu Tamiju Ebrahamu u penal seriji.

"Dobrodošli u Liverpul! Bila je ovo luda nedelja, ali sve je lakše sa ovako sjajnim saigračima ispred tebe. Srećan sam zbog trofeja, zbog saigrača, navijača, što sam član ovako velikog kluba. Bila je ovo teška utakmica sa sjajnom završnicom za nas", izjavio je Adrijan.

Španski golman će i u narednom periodu biti prvi izbor Jirgena Klopa, a kada se oporavi Alison sledi mu selidba na klupu, ali i izvesno veća minutaža nego što je i sam očekivao.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.