Klop hvali: Adrijan je kao Roki

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop hvali: Adrijan je kao Roki

Trener Liverpula Jirgen Klop pohvalio je golmana Adrijana za odbranu poslednjeg penala u osvajanju Superkupa Evrope u Istanbulu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Helsinkija protiv Rige je 1.80. Meč se igra u četvrtak od 18 časova.
Adrijan! Kao Roki, kakva priča – rekao je Klop u kameru odmah posle utakmice u Istanbulu u kojoj je Liverpul posle penala pobedio Čelsi i osvojio prvi trofej u sezoni.
Regularni deo utakmice završen je 1:1, posle produžetaka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bilo je 2:2, a Liverpul je dao svih pet penala.
Niko na stadionu nije želeo produžetke, to je bilo ubistvo. Nisam siguran za penale, ali koga sada briga. Dobro smo počeli utakmicu pa pali. Kasno je sada pričati o fudbalu. Morali smo da se borimo i upravo to su momci uradili.
Španski golman Adrijan, koji je branio umesto povredjenog Alisona Bekera, odbranio je poslednji šut Tamija Abrahama.
Dobrodošli u Liverpul. Veoma sam srećan zbog ekipe, zbog toga što igram u Liverpulu i zbog navijača – rekao je Adrijan.
Liverpulu mnogo znači trofej, a to su potvrdile i reakcije igrača. Džejms Milner je na društvenim mrežama objavio: “Liverpul u Istanbulu, mestu gde se trofeji teško osvajaju”, čime je aludirao na osvajanje Lige šampiona iz 2005. godine.
SLAVLJE POSLE PENALA Čudesni Liverpul apsolutni vladar Evrope!


The post Klop hvali: Adrijan je kao Roki appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KLOP POSLE DRAME U SUPERKUPU EVROPE: Adrijan kao Roki, produžeci su bili ubistvo (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop pohvalio je golmana Adrijana za odbranu poslednjeg penala u osvajanju Super kupa Evrope.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.