Izabrani novi viceguverneri NBS

Izvor: Danas, 25.Sep.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani novi viceguverneri NBS

Dragana Stanić i Ana Ivković, novi su viceguvereneri Narodne banke Srbije. Stranićeva je izabrana na mandat od četiri godine, a Ivkovićeva na tri godine. Nove viceguvernerke u Narodnoj banci Srbije zameniće Dijanu Dragutinović i Veselina Pješčića čiji mandati ističu danas. Tako su većinom glasova odlučili poslanici Skupštine Srbije. Članak Izabrani novi viceguverneri NBS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rekordan broj osnovaca u Petnici

Izvor: Danas, 25.Sep.2018

Septembar je u Petnici posvećen programima za osnovce. Ove godine u tri grupe kroz ove seminare prolazi preko 200 učenika osmih razreda iz svih delova Srbije. Članak Rekordan broj osnovaca u Petnici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.