Gregor Glas novi košarkaš Partizana, Kuruc pozitivan na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2021, 12:02

Gregor Glas novi košarkaš Partizana, Kuruc pozitivan na korona virus

Mladi slovenački bek Gregor Glas novi je košarkaš Partizana, saopštio je danas klub.

Glas je prošao kompletan pripremni period sa crno-belima i potpisao je trogodišnji ugovor.

Rođen 2001. godine, visok je 197 centimetara, a pre beogradskog Dinamika nastupao je za ekipu Primorske iz Kopra.

Prošle sezone, nastupajući za Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno postizao 18 poena i 4,2 skoka po meču.

Košarkaš Partizana Rodions >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kuruc pozitivan je na korona virus, saopštili su crno-beli.

"Na redovnom PCR testu po povratku sa turnira "Pavlos Janakopulos", Kuruc je bio pozitivan na virus Kovid 19 i odmah je upućen u izolaciju. Rodions se oseca dobro, ima blažu kliničku sliku i klub čvrsto veruje da će se brzo oporaviti. Svi ostali igraci i članovi stručnog štaba su testirani i ni kod koga nije registrovano prisustvo virusa Kovid 19", saopštio je Partizan.

Na startu nove sezone u ABA ligi ekipa Željka Obradovića će sutra u Zadru igrati protiv domaćeg tima, a meč je na programu od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.