Čomić: Nesporazum, Stefanović nije smenjen

Izvor: B92, 10.Nov.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čomić: Nesporazum, Stefanović nije smenjen

Poslanica DS Gordana Čomić demantovala je tvrdnje Borislava Stefanovića da je smenjen sa pozicije šefa poslaničkog kluba te stranke.

Ona je navela da se Stefanović grubo našalio sa novinarima i da je u pitanju nesporazum.

“Poslanički klub DS radi redovno i jutros smo imali sastanak bez predsednika, što je uobičajeno, jer imamo i zamenika šefa poslaničkog kluba. U pitanju je nesporazum, ali očigledno dovoljno dubok da bi se Stefanović grubo našalio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vama. Smenjen nije niko, uvređenih verovatno ima. To je pitanje za Borka Stefanovića“, rekla je Čomić.

Stefanović je prethodno medijima izjavio da smatra da je smenjen sa mesta šefa poslaničke grupe jer je listu govornika DS koju je on podneo zamenila lista koju je potpisao njegov zamenik Dejan Nikolić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čomić: Niko nije smenjen

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2015

Poslanica DS Gordana Čomić demantovala je danas tvrdnje Borislava Stefanovića da je smenjen sa pozicije šefa poslaničkog kluba te stranke, navodeći da se on grubo našalio sa novinarima i da je u pitanju nesporazum..."Poslanički klub DS radi redovno i jutros smo imali sastanak bez predsednika,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.