Četvoro uhapšeno zbog sumnje da su opljačkali Rodu

Izvor: Press, 23.Dec.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro uhapšeno zbog sumnje da su opljačkali "Rodu"

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su dvoje zaposlenih u "Rodi" N. R. (20) i B. R. (41), kao i N. M. (20) i B. P. (25).
Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni N. R. i B. P. u noći 15. decembra, u dogovoru sa osumnjičenom B. R, sa fantomkama polomoli staklo na kliznim garažnim vratima objekta, ušli u službene prostorije, šrafcigerom otvorili kancelariju u kojoj se nalazio ključ od sefa, otključali ga i ukrali novac.
N. M. se sumnjiči da je krivično delo počinio tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je dovezao osumnjičene N. R. i B. P. do objekta, sačekao ih da počine krivično delo, a potom ih odvezao sa ukradenim novcem.
Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni ukradeni novac podelili između sebe, a prilikom pretresa stanova osumnjičenih pronađeno je oko milion dinara, za koje se sumnja da su predmet krivičnog dela.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.