Četiri „cveta“ Beogradu

Izvor: Blic, 28.Sep.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri „cveta“ Beogradu

Turistička organizacija Srbije juče je dodelila godišnje nagrade „Turistički cvet” najboljima u sektoru turizma i ugostiteljstva. Najbolja turistička organizacija u Srbiji je zlatiborska, dok je za najbolji turistički događaj proglašena manifestacija „Velikogospojinski dani” u Novom Bečeju. Najbolji ugostiteljski objekat za smeštaj je hotel „Mona” na Zlatiboru, a za jelo i piće beogradski „Rakija bar”.

Najbolja turistička agencija je „Glob metropoliten >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turs”, a najbolje seosko-turističko domaćinstvo su „Rajski konaci” u selu Leušići.

Među ovogodišnjim dobitnicima našla se opština Surčin u kategoriji „Uređenost turističkih ambijentalnih celina". U obrazloženju odluka piše da se posebno ističu Nautičko selo u Boljevcima, Letnja scena u Bojčinskoj šumi sa programom, uređenje Manastira Fenek i Bečmenska bara u Bečmenu. Nagradu su dobili i Beogradski griteri u kategoriji „Inovacije u turizmu". Za „doprinos unapređenju turizma Srbije" nagrada je, uz opšte odobravanje prisutnih, dodeljena direktoru Turističke organizacije Beograd Dejanu Veselinovu.

„Kad se kaže ’Turistička organizacija Beograd’, direktna je asocijacija je Dejan Veselinov, mlad, pametan, obrazovan čovek koji ima sreću da radi posao koji voli i u koji veruje" – stoji u obrazloženju nagrade.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.