Nagrade Turistički cvet na Svetski dan turizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2010, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade "Turistički cvet" na Svetski dan turizma

BEOGRAD -

Turistička organizacija Srbije će danas, na Svetski dan turizma, organizacijama i pojedincima tradicionalno dodeliti nagradu "Turistički cvet" za podizanje kvaliteta usluga i promociju turizma Srbije.

Tema ovogodišnjeg Svetskog dana je "Turizam i biodiverzitet", a u Srbiji je cela 2010. proglašena za godinu "zelenog turizma" i aktivnog odmora u prirodi.

Ovogodišnja nagrada "Turistički cvet" dodeljuje se četrnaesti put, u 14 kategorija, a na dodeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će govoriti državni sekretar za turizam u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Goran Petković, izvršni direktor Svetske turističke organizacije Zoltan Šomođi i direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac.

Glavni cilj Svetskog dana turizma je razvijanje svesti međunarodne zajednice o važnosti turizma i njegovih kulturnih, društvenih, političkih i ekonomskih vrednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijedoru dvije zlatne turističke ruže

Izvor: Capital.ba, 27.Sep.2010

PRIJEDOR, U Administrativnoj službi opštine Prijedor danas su predstavljene dvije zlatne turističke ruže i sedam posebnih  priznanja koje su lokalna zajednica i turistički radnici ove opštine dobili u Brčkom na dodjeli nagrada emisije 'Turizam plus'. Načelnik opštine Prijedor Marko Pavić ...

Nastavak na Capital.ba...

Uručene godišnje nagrade Turističke organizacije Srbije

Izvor: Studio B, 27.Sep.2010

Turistička organizacija Srbije je dodelila godišnje nagrade "Turistički cvet" najboljima u sektoru turizma i ugostiteljstva u ukupno 16 kategorija...Najbolja turistička organizacija u Srbiji je zlatiborska, dok je za najbolji turistički događaj proglašena manifestacija Velikogospojinski dani u...

Nastavak na Studio B...

Četiri „cveta“ Beogradu

Izvor: Blic, 28.Sep.2010, 01:15

Turistička organizacija Srbije juče je dodelila godišnje nagrade „Turistički cvet” najboljima u sektoru turizma i ugostiteljstva. Najbolja turistička organizacija u Srbiji je zlatiborska, dok je za najbolji turistički događaj proglašena manifestacija „Velikogospojinski dani” u Novom Bečeju....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.