Čačak: Gradsko veće plaća operaciju bolesnoj devojci

Izvor: B92, 22.Dec.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Gradsko veće plaća operaciju bolesnoj devojci

Čačak -- Gradsko veće Čačka odlučilo je da sa 120.000 dinara plati lečenje u Rusiji Marice Pajović (20) koja je u invalidskim kolicima.

Ostatak novca daće od svoje plate gradonačelnik Milun Todorović.

"Marica Pajović vodi borbu za normalan život već dve godine. Nema ko nije primetio devojku koja, bez obzira na vremenske uslove, sedi pored stare robne kuće 'Partizanka' i uz podršku oca očekuje ono što svakom pripada - šansu za normalan život", saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gradskog veća.

Aktivisti čačanske Kancelarije za mlade su prošle godine pokrenuli prikupljanje novca za lečenje Marice Pajović, čime je skupljen novac za prvu operaciju.

Druga operacija koja će joj omogućiti da hoda, zakazana za kraj januara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.