Izvor: Kurir, 06.Jul.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galjak: Brisel spreman za saradnju s proevropskom vladom

BEOGRAD, 5. jula (Tanjug) - Portparol visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Kristina Galjak izjavila je da je dobro da vlada Srbije bude formirana što pre radi nastavljanja procesa evropskih integracija Srbije i da je Brisel spreman da radi s onom vladom koja želi da napreduje u tom procesu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galjakova: Nastavak evrointegracija

Izvor: B92, 06.Jul.2008

Beograd -- Brisel je strpljivo čekao novu vladu u Srbiji s kojom će moći da nastavi rad na evropskim integracijama Srbije, kaže za "Novosti" Kristina Galjak... "Uvek smo isticali da je dobro da vlada bude formirana što je pre moguće zbog svega što preostaje da se uradi u odnosima između Srbije...

Nastavak na B92...

Brisel je nestrpljivo čekao novu Vladu Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2008

Brisel je strpljivo čekao novu Vladu u Srbiji sa kojom će moći da nastavi rad na evropskim integracijama te države, kazala je portparolka visokog predstavnika Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbjednost, Kristina Galjak. Upitana zbog čega ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.