Brisel: Policajac izboden, napadač ranjen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel: Policajac izboden, napadač ranjen

U istorijskom centru Brisela je, jutros pre zore, nepoznati napadač izbo nožem policajca, nakon čega je upucan, a motivi napada za sada nisu poznati.

Policajac je prebačen u bolnicu s povredama koje nisu opasne po život, dok je napadač teško ranjen, prenosi AP.

Belgijski ministar unutrašnjih poslova Jan Jamnon rekao je danas da je reč o "kukavičkom napadu na policajca".

Ministar pravde Koen Gens izjavio je da istražitelji razmatraju sve moguće motive >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uključujući veze sa ekstremističkim grupama, ali da još nema jasnih naznaka.

Belgija je, inače, pod pojačanim merama bezbednosti otkako su u martu 2016. izvedeni napadi na briselski aerodrom i metro, u kojima je ubijeno 32 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Izbo policajca u centru Brisela, pa upucan

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2018

Nepoznati napadač rano jutro izbo je nožem policajca u istorijskom centru Brisela...Napadač je nakon toga upucan, a motiv napada za sada nije poznat. Policajac je prebačen u bolnicu s povredama koje nisu opasne po život, dok je napadač teško ranjen...Ministar pravde Koen Gens izjavio je da istražitelji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.