U Briselu izboden policajac, napadač ranjen

Izvor: RTS, 20.Nov.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Briselu izboden policajac, napadač ranjen

U istorijskom centru Brisela je rano jutros nepoznati napadač izbo nožem policajca, nakon čega je ranjen. Motivi napada za sada nisu poznati.
Policajac je prebačen u bolnicu s povredama koje nisu opasne po život, dok je napadač teško ranjen, prenosi AP.

Belgijski ministar unutrašnjih poslova Jan Jamnon rekao je danas da je reč o "kukavičkom napadu na policajca".
Ministar pravde Koen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gens izjavio je da istražitelji razmatraju sve moguće motive uključujući veze sa ekstremističkim grupama, ali da još nema jasnih naznaka.
Belgija je, inače, pod pojačanim merama bezbednosti otkako su u martu 2016. izvedeni napadi na briselski aerodrom i metro, u kojima je ubijeno 32 ljudi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAPAD U BRISELU: Izboden policajac, napadač ranjen

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2018

U istorijskom centru Brisela je, u utorak pre zore, nepoznati napadač izbo nožem policajca, nakon čega je upucan, a motivi napada za sada nisu poznati U istorijskom centru Brisela je, u utorak pre zore, nepoznati napadač izbo nožem policajca, nakon čega je upucan, a motivi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.