Napadač nožem ranio policajca u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač nožem ranio policajca u Briselu

Jedan policajac zadobio je povrede nakon što je napadač na njega nasrnuo nožem uzvikujući "Alahu ekber" u Briselu, rekli su zvaničnici, prenosi Reuters. Mreža RTBF javila je da je policajac zadobio povrede u vrat, ali da nije životno ugrožen. Portparol policije rekao je za mrežu CNN da je napadač ranjen nakon što je drugi policajac otvorio vatru. Napad se dogodio rano jutros ispred policijske stanice u centru Brisela. I policajac i napadač prebačeni su u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač nožem ranio policajca uzvikujući "Alahu ekbar"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2018

BRISEL - Jedan policajac zadobio je povrede nakon što je napadač na njega nasrnuo nožem uzvikujući "Alahu ekbar" u Briselu, rekli su zvaničnici, javlja "Raša tudej".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.