Bata Živojinović svedok na suđenju stečajnoj mafiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović svedok na suđenju stečajnoj mafiji

BEOGRAD -

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila, pred Specijalnim sudom na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija, saznaje agencija Beta.

Kao član te grupe, u istrazi je bio osumnjičen i njegov sin, advokat Miljko Živojinović, kao i Grujica Davidović, Dragana Aleksić i Jasmina Kojić, ali su oni kasnije optuženi pred Višim sudom u Beogradu, jer je procenjeno da nema elemenata organizovanog kriminala.

Bivši stečajni upravnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građevinskog preduzeća "Rad" Miljko Živojinović optužen je za primanje mita, a početak suđenja pred Višim sudom u Beogradu zakazan je za 25. maj.

Suđenje "stečajnoj mafiji", na kojem će svedočiti Velimir Bata Živojinović, počelo je pre više od četiri godine, u januaru 2007. godine.

Optuženo je 33 ljudi, koji se terete za zloupotrebe u stečajnim postupcima u vrednosti od 50 miliona evra, počinjene od 2003. godine do 2006. godine.

Kao organizatori grupe optuženi su bivši predsednik Trgovinskog suda u Beogradu Goran Kljajević, bivši direktor C marketa Slobodan Radulović, koji je u bekstvu, suvlasnik firme Ekoprodukt Milinko Brašnjović, čiji se brat Miko Brašnjović ubio u zatvoru, biznismen Sekula Pjevčević i bivša direktorka Poštanske štedionice Jelica Živurdković.

Nastavak suđenja "stečajnoj mafiji" zakazan je za sredu, 6. aprila, 14.30 u Specijalnom sudu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bata Živojinović: Mom sinu su iznudili 30.000 evra!

Izvor: S media, 03.Apr.2011

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočio je juče pred Specijalnim sudom na sudjenju grupi poznatoj kao stečajna mafija. On je izjavio da su od njegovog sina Miljka Živojinovića dva inspektora beogradske policije i dva advokata iz Novog Sada iznudili 30.000 evra. Takođe, otkrio je da je pre tri...

Nastavak na S media...

Bata Živojinović, svedok

Izvor: B92, 03.Apr.2011

Beograd -- Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila, pred Specijalnim sudom na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija, saznaje agencija Beta...Njegov sin, bivši stečajni upravnik građevinskog preduzeća Rad Miljko Živojinović optužen je za primanje mita u tom slučaju...Kao...

Nastavak na B92...

Bata Živojinović kao svedok

Izvor: Mondo, 03.Apr.2011

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila, pred Specijalnim sudom na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija.

Nastavak na Mondo...

Bata Živojinović svedoči na suđenju stečajnoj mafiji

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2011

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila, pred Specijalnim sudom na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija...Kao član te grupe, u istrazi je bio osumnjičen i njegov sin, advokat Miljko Živojinović, kao i Grujica Davidović, Dragana Aleksić i Jasmina Kojić, ali su oni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.