BATA ŽIVOJINOVIĆ SVEDOČI NA SUĐENJU STEČAJNOJ MAFIJI

Izvor: Kurir, 03.Apr.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATA ŽIVOJINOVIĆ SVEDOČI NA SUĐENJU STEČAJNOJ MAFIJI

BEOGRAD- Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila u 14.30 časova, pred Specijalnim sudom, na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija.

Kao član te grupe, u istrazi je bio osumnjičen i njegov sin, advokat Miljko Živojinović, kao i Grujica Davidović, Dragana Aleksić i Jasmina Kojić, ali su oni kasnije optuženi pred Višim sudom u Beogradu, jer je procenjeno da nema elemenata organizovanog kriminala.

Bivši stečajni upravnik građevinskog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rad Miljko Živojinović optužen je za primanje mita, a početak suđenja pred Višim sudom u Beogradu zakazan je za 25. maj. Suđenje "stečajnoj mafiji", na kojem će svedočiti Velimir Bata Živojinović, počelo je pre više od četiri godine, u januaru 2007. godine.

Kao organizatori grupe optuženi su bivši predsednik Trgovinskog suda u Beogradu Goran Kljajević, bivši direktor C marketa Slobodan Radulović, koji je u bekstvu, suvlasnik firme Ekoprodukt Milinko Brašnjović, čiji se brat Miko Brašnjović ubio u zatvoru, biznismen Sekula Pjevčević i bivša direktorka Poštanske štedionice Jelica Živurdković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.