Marko Jarić ispao iz kondicije: Košarkaša pobedio otac u tenisu!

Izvor: Svet, 25.Okt.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Jarić ispao iz kondicije: Košarkaša pobedio otac u tenisu!

Naš poznati košarkaš Marko Jarić, koji je nedavno proslavio rođendan, ispao je iz forme. Naime, on je odlučio da odigra teniski meč protiv svog šezdesetpetogodišnjeg oca Srećka.
I verovali ili ne, tata je pobedio sina, a Marko je priznao poraz. On je uz fotografiju koju je postavio na Instagram napisao:
“Ono kada te 65-godišnji tata pobedi u tenisu.
The post Marko Jarić ispao iz kondicije: Košarkaša pobedio otac u tenisu! appeared first on svet.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marko Jarić ispao iz kondicije: Košarkaša pobedio otac u tenisu!

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2016

Naš poznati košarkaš Marko Jarić, koji je nedavno proslavio rođendan, ispao je iz forme. Naime, on je odlučio da odigra teniski meč protiv svog šezdesetpetogodišnjeg oca Srećka...I verovali ili ne, tata je pobedio sina, a Marko je priznao poraz. On je uz fotografiju koju je postavio na Instagram...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.