Srpski košarkaši ubedljivi protiv Estonije

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski košarkaši ubedljivi protiv Estonije

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras Estoniju u Beogradu sa 91:65, u drugom kolu druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Najefikasniji je bio Nemanja Bjelica sa 14 poena, 11 je postigao Vladimir Lučić, a po 10 Stevan Jelovac i Miroslav Raduljica.

Reprezentacija Srbije je ostvarila petu pobedu i treća je na tabeli Grupe L iza Nemačke i Grčke, a ispred Gruzije, Izraela i Estonije.

Naredne utakmice igraće se krajem novembra i početkom decembra.

Srbija će gostovati Izraelu 30. novembra i potom 3. decembra dočekati Grčku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SRBIJA "POLOŽILA POPRAVNI": Košarkaši ubedljivi protiv Estonije u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2018

"Orlovi" su zabeležili petu pobedu i treći su na tabeli Grupe L u kvalifikacijama za šampionat sveta Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras Estoniju u Beogradu sa 91:65, u drugom kolu druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.Najefikasniji je bio Nemanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.