SP: Silađi i Lenđer bez polufinala, Stjepanović ne ide u finale

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jul.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Silađi i Lenđer bez polufinala, Stjepanović ne ide u finale

Srpski reprezentativac u plivanju Čaba Silađi nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 100 metra prsno, na Svetskom prvenstvu u Barseloni.
Silađi je zauzeo 36. mesto u kvalifikacijama rezultatom od minut, jedan sekund i 78. On je za 2,25 sekunde imao slabiji rezultat od pobednika kvalifikacija Kristijana Šprengera iz Austrije.
Pre Silađija, ranije danas, od srpskih reprezentativaca takmičili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su se Velimir Stjepanović i Ivan Lenđer.
Stjepanović je u trci na 400 metara slobodno zauzeo 18. mesto u kvalifikacijama rezultatom od tri minuta, 51 sekund i 90 stotinki. On je za 7,23 sekunde zaostao za pobednikom u kvalifikacijama Kinezom Sun Jangom.
U toj disciplini neće se plivati polufinala, već su se osam najbržih takmičara plasirali u finale, koje je popodne na programu.
Ivan Lenđer nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 50 metara delfin, pošto je zauzeo 17. mesto u kvalifikacijama. Plasman među 16 najboljih izmakao mu je za pet stotinki.
Najbolji rezultat u kvalifikacijama u toj disciplini ostvario je Roland Šuman iz Južne Afrike sa 23,02 sekunde.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP u plivanju: Silađi bez polufinala

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013

Srpski reprezentativac nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 100 metra prsno, na Svetskom prvenstvu u Barseloni...Čaba Silađi je zauzeo 36. mesto u kvalifikacijama rezultatom od minut, jedan sekund i 78. On je za 2,25 sekunde imao slabiji rezultat od pobednika kvalifikacija Kristijana Šprengera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ruta brža nego u Londonu!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2013, 15:01

Litvanska plivačica Ruta Meilitute bila je danas najbrža u kvalifikacijama na 100 metara prsno na Svetskom prvenstvu u Barseloni oborivši evropski rekord i rekord šampionata...Godinu dana nakon proboja potpuno nepoznate plivačice na Olimpijskim igrama u Londonu, Ruta Meilitute je danas brža nego...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.