Pronađena tela putnika iz aviona Er Fransa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2009, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela putnika iz aviona Er Fransa

RIO DE ŽANEIRO - Brazilski brodovi koji su u potrazi za onim što je ostalo od aviona "Er Fransa" koji se u ponedeljak srušio u Atlantik pronašli su danas tela putnika iz tog aviona i još delova aviona, saopštio je portparol brazilskih vojnih vazduhoplovnih snaga Žorže Amaral.

To su prva pronađena tela putnika nestalog francuskog aviona koji je leteo na liniji Rio de Žaneiro-Pariz, podsetio je Rojters.

U avionu "Er Fransa" A330 nalazilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 228 putnika i članova posade.

Posada aviona, međutim, nije uspela da pošalje SOS poruku pre nego što je avion nestao sa radara.

Zato je poslato automatski 24 poruke kako je jedan po jedan sistem u avionu otkazivao, naveo je šef tima francuskih istražitelja Alen Bujar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.