Promena vlasti u Vlasotincu, Todorović ponovo predsednik

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Sep.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena vlasti u Vlasotincu, Todorović ponovo predsednik

Većinom glasova odbornika prihvaćen je predlog dnevnog reda večerašnje sednice Skupštine opštine koji su podneli odbornici SNS (11), SPS (9) i SDS (12) i koji se uglavnom odnosi na smenu aktuelne vlasti.

Čim je usvojen dnevni red, na osnovu koga se moglo zaključiti da je nova koalicija napravljena, predsednik Skupštine Goran Mitić je podneo ostavku.

Nova koalicija sa 32 od ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 45 odbornika, predložila je da novi predsednik Skupštine bude inženjer Miroslav Ranđelović, što je takođe većinom glasova prihvaćeno. Nakon što je ova tačka usvojena predložena je pauza koja je još uvek u toku…

Inače, na ovoj sednici glasaće se i o smeni predsednika opštine Miroslava Ljubenovića, a novi-stari predsednik opštine trebalo bi da bude Zoran Todorović.

Zamenik predsednika opštine ostaje Slavoljub Mitov, a i Momir Kitanović će nastaviti da obavlja funkciju zamenika predsednika Skupštine.

Akteri najnovijih političkih previranja suzdržali su se da daju izjave „do okončanja ovog zasedanja“.

Ljubenović se na početku sednice izjasnio da ona nije legalno sazvana, ali su odbornici nastavili sa radom. On je pomno pratio kako će glasati odbornici prilikom usvajanja dnevnog reda jer je to bio, ispostavilo se, jasan signal da nema više većinu.

Ovo je, inače, osma po redu prekompozicija vlasti u Vlasotincu u poslednje tri godine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.