Zvezdi večiti derbi, crveno-beli na korak do titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi "večiti derbi", crveno-beli na korak do titule

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras ekipu Partizana 96:90 (22:18, 26:27, 20:19, 28:26) u trećoj utakmici finala plej-ofa Superlige i poveli sa 2:1 u seriji.

Velika borba vođena je tokom celog meča, a posle izjednačenog prvog poluvremena crveno-beli su uspeli da naprave dvocifrenu prednost.

Partizan je uspeo da priđe na tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poena zaostatka u poslednjoj deonici, ali je Zvezda u finišu prelomila meč u svoju korist.

Najefiksaniji u pobedničkom timu bio je Bili Beron sa 25 poena, a Dejan Davidovac ubacio je 17.

Među košarkašima Partizana najbolju partiju pružio je Vanja Marinković sa 21 poenom, Ognjen Jaramaz ubacio 15 , a Markus Pejdž jedan manje.

Četvrta utakmica igra se u ponedeljak, a domaćin je Partizan.

Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" obeležili su i transparenti najvatrenijih navijača crveno-belih upućenih Crnoj Gori i predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću, a na jednoj od poruka bila je ispisana i njegova psovka iz Zagreba iz 1999. godine.

Transparenti su usledili nakon Savićevićevih optužbi sa Zvezdanom Terzićem.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OSTALO SNAGE ZA JOŠ JEDAN TROFEJ: Košarkaši Zvezde dočekuju Partizan

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2019

Sezona je pri kraju, ova serija je iscrpljujuća, ali imamo cilj pred sobom - osvajanje titule za naš klub i naše navijače - rekao je Tomić KADA se sedam od dosadašnjih osam večitih derbija u sezoni završi ishodom do šest poena razlike, malo je verovatno odstupanje od te...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.