Zvezda i Partizan kažnjeni ukupno 800.000 dinara

Izvor: Mondo, 13.Sep.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan kažnjeni ukupno 800.000 dinara

"Večiti rivali" dopuniće kasu FSS zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na prethodnim mečevima Superlige

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda i Partizan moraće ponovo da plate kazne zbog navijača.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da kazni Crvenu zvezdu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na prethodnim mečevima Superlige.

Zbog preterane upotrebe pirotehničkih sredstava crveno-beli će morati da plate 500.000 dinara, a Partizan iz istog razloga 300.000 dinara, prenosi "Sportski žurnal".

Disciplinska komisija FSS tu odluku za Zvezdu donela je na osnovu jedinstvene kazne koja obuhvata pet mečeva, a Partizanu je određena za tri utakmice.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DISCIPLINCI RIGOROZNI: Crvena zvezda i Partizan žestoko kažnjeni! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018

Večiti rivali sankcionisani zbog ponašanja navijača...Crvena zvezda i Partizan ponovo kažnjeni zbog ponašanja navijača. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o kazni za Večite rivale...SMEJAO SAM MU SE U FACU: Krstičić OTRKIO kako je protekao sukob sa BEZOBRAZNIM Hrvatom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.