Kazne za beogradske večite

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za beogradske "večite"

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan.

Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u sredu i doneli odluke vezane za postupke protiv Crvene zvezde i Partizana.

Na osnovu sakupljenih materijala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prethodnih utakmica donesena je odluka da se oba kluba kazne novčano zbog prekomerne upotrebe pirotehnike i nesportskog ponašanja navijača.

Aktuelni šampion Srbije kažnjen je sa 500.000 dinara, dok će Partizanu kasu FS Srbije uplatiti 300.000 dinara.

Kazne su izrečene neposredno pred 158. "večiti" derbi koji će biti odigran u Humskoj, a nadamo se da posle njega Disciplinska komisija neće imati pune ruke posla.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda i Partizan kažnjeni ukupno 800.000 dinara

Izvor: Mondo, 13.Sep.2018

"Večiti rivali" dopuniće kasu FSS zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na prethodnim mečevima Superlige..Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Crvena zvezda i Partizan moraće ponovo da plate kazne zbog navijača...Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da kazni Crvenu zvezdu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.