Željko zadovoljan: 40 minuta dobre košarke

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko zadovoljan: 40 minuta dobre košarke

Trener Fenerbahčea Željko Obradović nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Real Madridom u polufinalu Fajnal-fora.

Turska ekipa odigrala je tokom svih 40 minuta odličnu košarku, što je naglasio i Obradović.

"Večeras smo igrali protiv tima koji je dominirao tokom ligaškog dela sezone. Bili smo spremni za veoma jaku fizičku borbu. Zadovoljan sam kako smo igrali tokom svih 40 minuta igre. Serhio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odigrao odlično ceo meč. Igrali smo 40 minuta dobre košarke. Čestitke igračima i naravno navijačima koji nas tokom cele sezone bodre. Judo je odigrao odličan meč i videti takvu statisku u evrospkoj košarci nije lako. Može da igra na više načina. Real je pokušao da na zaustavi kreativnost, a Judo je imao prostora za pas. Nemoguće je odigrati savršen meč, ali mislim da smo večeras odigrali veoma dobru utakmicu", zaključio je Obradović.

Fenerbahče će se u finalu sastati sa Olimpijakosom koji je bio bolji od aktuelnog šampiona moskovskog CSKA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogdan: Imali su odličnu sezonu, ali to je F4...

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 17:41

Bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović rekao je posle pobede nad Real Madridom da mu trener Željko Obradović ukazuje veliko poverenje...Bogdanović je igrao značajnu ulogu u polufinalnom duelu sa kraljevskim klubom, dodavao je i pogađao kada je trebalo, da Fenerbahče i pored odlične partije Ljulja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.