Milutinov se nije zamislio NI SEKUND!

Izvor: Mondo, 20.Maj.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov se nije zamislio NI SEKUND!

Verovatno i sami znate koje mu je pitanje postavljeno...

Foto: YouTube/Screenshot

Nikola Milutinov (22) nije imao veliku minutažu u pobedi Olimpijakosa nad CSKA iz Moskve, ali njegov doprinos (5 poena, 3 skoka), ako se pogleda šira slika, nije zanemarljiv.

Iz tog razloga bio je zanimljiv i novinarima koji su u Istanbulu i prate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fajnal-for Evrolige, a kao jednom od najneiskusnijih dobio je priliku i da odgovara na neka škakljiva pitanja, međutim nije bio diplomata, poput Bogdana Bogdanovića, i dao je konkretan odgovor.

Nakon što je bez dileme kazao da mu je meč protiv Fenerbahčea u finalu Evrolige "najvažniji meč karijere", novinar je očekivao više "izvlačenja" kod narednog, ali ga nije bilo.

Milutinov je konkretno, bez uvijanja, i bez sekunde zastajanja, dao odgovor na pitanje koji njegov saigrač bi trebalo da "uzme" poslednji šut na meču, ukoliko je rezultat izjednačen.

"Spanulis!",
kazao je Nikola uz osmeh koji je govorio da se to podrazumeva i da je više iznenađen time da mu je zaista postavljeno to pitanje.



Izvor: YouTube/Eurohoops

I valjda se zaista podrazumeva kada govorimo o košarkašu koji obožava velike utakmice i verovatno ni sam ne zna koliko puta je u karijeri rešio duel.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.