Izvor: HotSport.rs, 06.Jan.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA PODIGLA PONUDU ZA RUMUNA: Budesku postaje najplaćeniji igrač u istoriji Srbije!

Kako prenose rumunski mediji Crvena zvezda će za usluge dvadesetsedmogodišnjeg Rumuna morati da zavuče ruku duboko u džep.

Konstantin Budesku još uvek nije ozvaničio dogovor sa srpskim šampionom ali kako pišu mediji u Rumuniji to bi se moglo očekivati već u narednih dan-dva.
Navodno igrač je već raskinuo ugovor sa kineskim Dalijanom i sprema se put Beograda odakle je dobio ponudu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se ne odbija i zbog koje je otpisao Steauu.
Prema pisanju rumunskog portala „Sport“, Budesku će sa Zvezdom potpisati dvogodišnji ugovor vredan 600 000 evra po sezoni, što bi ga učinolo najplaćenijim fudbalerom u istoriji naše lige. Navodno je odbio ponudu Steaue od 20 000 evra mesečno i plus 200 000 za sam potpis.
Tako bi rumunski igrač sredine terena po zaradi prestigao fudbalera Partizana, Leonarda koji zarađuje oko 500 000 na godišnjem nivou.
Pripremio: Vladimir Kolarik
The post ZVEZDA PODIGLA PONUDU ZA RUMUNA: Budesku postaje najplaćeniji igrač u istoriji Srbije! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezdi propao transfer: Crveno-beli ostaju bez skupog Rumuna

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jan.2017, 11:48

Izgleda da od dolaska rumunskog fudbalera Koinstantina Budeskua u Crvenu zvezdu neće biti ništa...Ponudu koju je dobio sa "Marakane", a koja nije mala (navodno, reč je o sumi od 600.000 evra po sezoni, ugovor na dve godine) nije bila dovljno ubedljiva za Budeskua koji je u ovom trenutku bliži Steaui...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.