Bekali: Ubedio sam Budeskua da potpiše za Steauu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekali: Ubedio sam Budeskua da potpiše za Steauu

Prvi čovek posrnulog rumunskog velikana kaže da je sve dogovorio sa nekadašnjim kapitenom Astre...

Sapunica zvana Konstantin Budesku iz sata u sat dobija nove rasplete, a posle celog popodneva neizvesnosti u rumunskim medijima pojavila se sledeća informacija - Điđi Bekali je uspeo da ubedi najveću Zvezdinu želju ove zime da potpiše za Steauu!

Ovu informaciju plasirao je u javnost rumunski Sport, sa sve izjavom prvog čoveka posrnulog giganta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tvrdnjom da je uspeo da ubedi Budeskua da u narednim danima stigne u Bukurešt i završi transfer.

„Sa Budeskuom treba samo da završimo još neke detalje, ali verujem. Verujem da završavamo posao uskoro. Na listi želja su nam još i Moraiš, sa kojim sam već kontaktirao. Tu je i Tešeira, ali nebitno je da li ćemo ga uzeti sada ili na leto. Samo želim da dođe. Njega i Budeskua želim. Tešeira bi bio naš zid ispred odbrane“, kaže Bekali za Digisport.

Zvezda probija sve granice: Budesku postaje najskuplji igrač u istoriji Srbije

Podsetimo, Crvena zvezda je rešila da probije apsolutno sve rekorde srpskog fudbala i ponudi nekadašnjem kapitenu Astre ugovor sa godišnjim primanjima od 600.000 evra, odnosno oko 50.000 evra mesečno. U međuvremenu se ponovo javila Steaua, koja je navodno poslala jaču ponudu i tako nagovorila Budeskua da se predomisli od dolaska u Srbiju. Prvobitno je tim iz Bukurešta nudio 20.000 evra mesečno, uz bonus od 200.000 evra za potpis.

Telenovela Budesku: Ozbiljne pare su na stolu, mnogo je opcija u igri, Zvezda čeka odgovor

Medijima kruži priča da je Budesku dobio sve papire od kineskog Dalijana i sada je slobodan igrač.

Čekamo konačni rasplet...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.