Rumun dolazi, od Zvezde ugovor od 1,2 miliona evra

Izvor: B92, 06.Jan.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumun dolazi, od Zvezde ugovor od 1,2 miliona evra

Rumunski fudbaler Konstantin Budesku prihvatio je ponudu Crvene zvezde i dvogodišnji ugovor vredan 1,2 miliona evra, prenosi rumunski Sport.

Kako se navodi, doskorašnji vezista Astre Đurđu izabrao je jaču ponudu Zvezde u odnosu na turski Karabuk i Steauu, koja je bila spremna da za njega izdvoji 300.000 evra godišnje i 200.000 samo za potpis.

Budesku bi na taj način postao najplaćeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač u zemlji, ali i jedan od najplaćenijih fudbalera u istoriji srpskog fudbala.

On je poslednjih šest meseci igrao u šampionu Rumunije Astri kao pozajmljen fudbaler kineskog Dalijena, sa kojim je nedavno raskinuo saradnju.

Za reprezentaciju Rumunije odigrao je četiri utakmice i dao dva gola.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.