ŽREB ZA KUP KORAĆA: Evo kada je moguć sudara Zvezde i Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA KUP KORAĆA: Evo kada je moguć sudara Zvezde i Partizana

Poznati parovi četvrtfinala.

Održan je žreb za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća koji će biti odigran od 13. do 16. februara u Nišu.

U četvrtfinalu će igrati: Mega Bemaks - Sloboda Užice (četvrtak, 20), Crvena zvezda - BKK Radnički (četvrtak, 17), Partizan - Borac Čačak (petak, 20) i FMP - Dinamik (petak, 17).

Pobednici prva dva para igraće u prvom polufinalu, a poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva para u drugom polufinalu, tako da večiti rivali ne mogu da se sastanu pre finalnog duela.

Trofej brani Partizan, koji je pre 12 meseci u meču za trofej bio bolji od Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća: Zvezda i Partizan ne pre finala VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2020

Poznati su četvrtfinalni parovi Kupa Radivoja Koraća...Kup Srbije će se igrati od 13. do 16. februara u niškoj dvorani "Čair", sedmi put zaredom...Najbolji klubovi Srbije boriće se za "Žućkovu levicu" od 13. do 16. februara, po istom principu kao i prethodnih godina...Na žrebu su iz šešira...

Nastavak na B92...

Kup Koraća: Partizan kreće od Borca, Zvezda od Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020

Žrebom u Beogradu danas su odlučeni četvrtfinalni parovi Kupa Radivoja Koraća, koji je na programu od 13. do 16. februara u Nišu...Košarkaši Partizana, aktuelni osvajači trofeja u Kupa u četvrtfinalu igraće protiv čačanskog Borca, a u istom kosturu su i ekipe FMP-a i Dinamika, koji će činiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.