Poznati parovi Završnog turnira Kupa Koraća

Izvor: RTS, 30.Jan.2020, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati parovi Završnog turnira Kupa Koraća

Žrebom u Kraun plazi u Beogradu određeni su parovi četvrtfianlnih duela na Završnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Zvezda počinje takmičenje protiv Radničkog, Partizan protiv čačanskog Borca.
Tradicionalno, Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igra se u Nišu od 13. do 16. februara, a žrebom su određeni parovi četvrfinala.

Branilac trofeja, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, u četvrtfinalu će igrati protiv čačanskog Borca, a u slučaju pobede ekipa Andree Trinkijerija će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela između FMP-a i Dinamika.
Na drugoj strani kostura, Crvena zvezda u četvrtfinalu igra protiv Radničkom, dok bi u eventualnom polufinalu crveno-beli igrali protiv boljeg iz meča Mega Bemaks – Sloboda.
Četvrtfinalni dueli na programu su u četvrtak i petak, polufinala se igraju u subotu, dok je veliko finale i borba za trofej zakazan za nedelju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KUP KORAĆA U NIŠU

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2020, 11:03

Žrebom u Kraun plazi u Beogradu određeni su parovi četvrtfianlnih duela na Završnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Crvena Zvezda počinje takmičenje protiv Radničkog, a Partizan protiv čačanskog Borca.. Tradicionalno, Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraće se u Nišu od 13. do 16. februara,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.