ŽELEO SAM U ZVEZDU: Odbio Partizan i stigao na Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 09:35

ŽELEO SAM U ZVEZDU: Odbio Partizan i stigao na "Marakanu"

To je hteo.

Crvena zvezda nije ostvarila očekivana rezultate u mečevi sa Prtizanom i Hofenhajmom, a jedan od razloga je izostanak Mirka Ivanića. Preležao je koronu, negativan je najnovijem testiranju i spreman da ponovo zauzme svoje mesto na terenu.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (21) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

Ivanić je svojevremeno odbio pozive iz Beograda i preselio se u Belorusiju, ali je pretprošle zime stigao u Ljutice Bogdana, a o tom periodu svoje karijere govorio je u emisiji TV Arena sport "Teme do Arene".

- Nisam hteo u Zvezdu i Partizan, već sam hteo da odem u neku drugu lgu, da promenim okruženje. Mnogo mi je značilo što sam bio u BATE Borisovu tri godine. Naučio sam novi jezik, naučio nove ljude, kulturu, to mi je pomoglo da sazrim. U tom trenutku iz Vojvodine nisam hteo ni u Zvezdu ni u Partizan, ali posle treće godine u Belorusiji dobio sam ponudu od Zvezde i izuzetno sam želeo da se vratim ovde! U Zvezdu- rekao je Ivanić.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MOTO GP: Morbideli TRIJUMFOVAO i značajno NAPREDOVAO u generalnom plasmanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

Italijan po drugi put ove sezone slavio...Franko Morbideli, vozač Petronas Jamahe, pobedio je na stazi Motorlend u Aragonu na trci za VN Teruela na 11. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata...Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.