MOTO GP: Morbideli TRIJUMFOVAO i značajno NAPREDOVAO u generalnom plasmanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 15:23

MOTO GP: Morbideli TRIJUMFOVAO i značajno NAPREDOVAO u generalnom plasmanu

Italijan po drugi put ove sezone slavio.

Franko Morbideli, vozač Petronas Jamahe, pobedio je na stazi Motorlend u Aragonu na trci za VN Teruela na 11. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (21) trebalo da ima lak posao protiv Javora kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Zvezda - Javor.

Italijanski motociklista je na stazi "Motorlend" došao do druge pobede ove sezone.

Drugo mesto, sa dve sekunde zaostatka, zauzeo je Aleks Rins na Suzukiju, dok je treće mesto pripalo njegovom timskom kolegi Đoanu Miru koji je prvi u generalnom plasmanu.

A MotorLand masterclass! 💪

🥇 @FrankyMorbido12 🥇#AlcanizGP 🏁 pic.twitter.com/1QQPaVMSqb

— MotoGP™🏁 (@MotoGP) October 25, 2020

Njegova prednost nad Fabiom Kvartararom iznosi samo 14 bodova, dok je treći Maverik Vinjales sa ukupno 118 i pet manje od Kvartarara, a sa 112 bodova na 4. mestu je pobednik današnje trke Franko Morbideli.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Moto GP: Morbideli bez greške, borba za titulu sve neizvesnija

Izvor: AutoBlog, 25.Okt.2020

Kako prenosi Sport Klub, vozač Petronas Jamahe Franko Morbideli trijumfovao je na Velikoj nagradi Teruela, 11. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata. Italijanski motociklista je na stazi "Motorlend" došao do druge pobede ove sezone, ujedno i u kraljevskoj klasi, a 10. u karijeri. Drugo mesto, sa...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.