Venecija poražena pred duel s Partizanom

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecija poražena pred duel s Partizanom

Košarkaši Rejer Venecije poraženi su rezultatom 75:71 od strane Hepi Kasa Brindizija u 7. kolu italijanske Serije A.

"Palakanestro" je oduvek bio poznat po velikim iznenađenjima, ludim preokretima i naravno "domaćinskim" ekipama.

Tako je Brindizi na svom parketu upisao i petu pobedu u šampionatu i ostao u borbi za vrh tabele, dok je Venecija upisala četvrti ovogodišnji poraz.

Brindizi je rano stigao do vođstva napravivši seriju 8:2 zahvaljujući vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro raspoloženom Adrijanu Benksu, koji je bio i najefikasniji pojedinac na kraju susreta sa 21. postignutim poenom.

Domaći tim je bio ubedljiv u drugom kvartalu, pa je tako na poluvremenu imao velikih 11 poena prednosti, pošto je na semaforu pisalo 41:30. Ostin Dej i Džeremi Čepel su se probudili i uspeli da poguraju Veneciju i pomognu joj da za 10 minuta spusti razliku 5 poena, kada je rezultat glasio 62:57.

U poslednjem desetominutnom periodu, utakmica je bila u egalu i Brindizi je zasluženo slavio rezultatom 75:71. Pored Benksa, istakli su se Rafael Gaspardo sa 12 poena, dok su po 10 upisali Alesandro Zaneli i Džon Braun.

U redovima Brindizija, Majkl Vat je imao 13 poena, a Čepel i Dej po 12.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.