Venecija izgubila pred duel sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecija izgubila pred duel sa Partizanom!

Neka tako bude i u Beogradu...

Italijanska ''Liga A'' stigla je već do sedmog kola, a aktuelnom šampionu, ekipi Venecije, za sada ne ide kako se očekivalo.

Danas je pretrpela već četvrti poraz, i to na gostovanju ekipi Brindizija, rezultatom 75:71.

Domaći tim je veoma dobro odigrao u prvom poluvremenu, vodio je sa 41:30, u nastavku je Venecija uspela da uhvati priključak, ali ne i da napravi preokret.

Pobedničku ekipu predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Benks sa 21 poenom, a u Veneciji su dvocifreni poenterski učinak imali Vat sa 13 (9 skokova) i Čapel sa 12 poena.

Već u utorak, Venecija gostuje u beogradskoj ''Štark Areni'', gde će odmeriti snage sa Partizanom u šestom kolu Evrokupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venecija poražena pred duel s Partizanom

Izvor: B92, 03.Nov.2019

Košarkaši Rejer Venecije poraženi su rezultatom 75:71 od strane Hepi Kasa Brindizija u 7. kolu italijanske Serije A..."Palakanestro" je oduvek bio poznat po velikim iznenađenjima, ludim preokretima i naravno "domaćinskim" ekipama...Tako je Brindizi na svom parketu upisao i petu pobedu u šampionatu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.