(VIDEO) KRALJ JE PAO Jorgandžijama Superkup!

Izvor: Press, 23.Avg.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KRALJ JE PAO Jorgandžijama Superkup!

Atletiko Madrid je osvojio Superkup Španije! Jorgandžije su u revanšu na Visente Kalderonu savladali Real sa 1:0, a gol odluke postigao je Mario Mandžukić. U prvom meču bilo je 1:1.
Hrvatski reprezentativac je postigao pogodak u 2. minutu meča, posle samo 90 sekundi igre, a asistirao mu je Antoan Grizman nakon što je golman Moja ispucao loptu.

Kristijano Ronaldo je počeo meč sa klupe, Rodrigez je bio u startnih 11, ali Real nije u prvom poluvremenu mogao do izjednačenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Atletiko je u nastavku uspeo i da pripreti Kasiljasu u još nekoliko navrata, imali su i loptu više u svom posedu u odnosu na prvo poluvreme.
Ronaldo je ušao u igru na startu drugog poluvremena, uveo je Anćeloti kasnije i Iska i Marsela, ali odbrana Atletika je bila maestralna kao i prethodne sezone. U 90. minutu Luka Modrić je dobio drugi žuti i automatski crveni karton.
Sjajan uvod u novu sezonu za Atletiko, možda i pokazatelj da će opet biti pravi konkurent.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATLETIKU SUPERKUP ŠPANIJE: Mandžukić u 2. minutu srušio Real!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014

MADRID - Fudbaleri Atletika osvojili su trofej španskog Superkupa pošto su u petak veče u Madridu pobedili u revanš utakmici ekipu gradskog rivala Reala sa 1:0...Gol odluke postigao je hrvatski napadač Mario Mandžukić već u 2. minutu, a Atletiko je osvojio drugi trofej Superkupa u istoriji,...

Nastavak na Kurir...

CR7 šmekerski odgovorio na provokaciju (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2014

Real je sinoć ostao bez trofeja u Superkupu Španije, Atletiko je bio bolji u dvomeču, a a navijači "Jorgandžija" nisu mogli da odole, a da se ne narugaju igračima 'Kraljevskog kluba' po završeku revanš meča na "Visente Kalderonu". Očekivano, glavna meta bio je Kristijano Ronaldo, ali je reakcija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.