Ujedinili večite - Ovako su Partizan i Zvezda čestitali Orlovima!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujedinili "večite" - Ovako su Partizan i Zvezda čestitali "Orlovima"!

Nakon velikih uspeha koje su "večiti" ostvarili u Evropi dočekali smo da reprezentacija obezbedi plasman na međunarodno takmičenje.

Reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Rusiji kao prva iz Grupe D što znači da ćemo "Orlove" gledati narednog leta na međunarodnom takmičenju posle punih osam godina.

"Orlovi" su večeras savladali selekciju Gruzije rezultatom 1:0 (0:0) a gol vredan plasmana na Mundijal postigao je Aleksandar Prijović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Odmah nakon meča usledile su čestitke navijača i mnogih javnih ličnosti, a mi smo nekoliko sekundi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka izdvojili poruke koje su stigle iz Humske i Ljutice Bogdana.

Sa zvaničnih tviter naloga Partizana i Crvene zvezde gotovo u istom momentu stigle su poruke čestitke reprezentaciji Srbije ostvarenom uspehu.

Nakon velikih uspeha koje su "večiti" ostvarili u Evropi tokom leta dočekali smo da budu ujedinjeni u trenutku kada je fudbalska Srbija dočekala da reprezentacija ode na međunarodno takmičenje.

Bravo momci!⁰Sve čestitke @FSSrbije i igračima na plasmanu na Svetsko prvenstvo 2018.#WorldCup2018 #Serbia pic.twitter.com/pSaeJEMJGU

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 9, 2017

Priča se, priča, da Srbi dolaze! BRAVO, SRBIJO! 🇷🇸 🇷🇺 @FSSrbije pic.twitter.com/Xm7pWcEkRa

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 9, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko je njega poslušao, sad može da ''zida sprat kuće''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017

On je verovao u Prijovića, to je i dokazao....U jeku slavlja naših fudbalera zbog plasmana na Svetsko prvenstvo, i brojnih komentara na društvenim mrežama, izdvojio se jedan koji je privukao našu posebnu pažnju...Naime, uoči večerašnjeg meča između Srbije i Gruzije, jedan od tviteraša je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.