Udovičić: Manojlović je jedna od legendi vaterpola

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Manojlović je jedna od legendi vaterpola

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičcić uputio telegram saucešća Vaterpolo savezu Srbije (VSS) povodom iznenadne smrti Nenada Manojlovića, istaknutog stručnjaka i sportskog radnika i bivšeg selektora državnog tima.

"Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog strucnjaka i velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << coveka, koji je kao selektor vodio našu reprezentaciju do nekih od njenih najvećih odlicja. Njegovo ime, rad i fenomenalni uspesi tokom dugogodišnje karijere, biće zauvek sačuvani u analima srpskog sporta. U lično ime i ime Vlade Republike Srbije, porodici, prijateljima i saradnicima Nenada Manojlovića izražavam najiskrenije saucešće", navodi se u poruci ministra Udovičića.

Manojlović je iznenada preminuo u ponedeljak u 61. godini, a smrt ga je zadesila na putu prema Sofiji, gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oproštaj od Manojlovića u petak

Izvor: Press, 25.Nov.2014

. Komemorativna sednica povodom smrti Nenada Manojlovića, istaknutog vaterpolo stručnjaka, sportskog radnika i bivšeg selektora državne reprezentacije, biće održana u petak u Skupštini Beograda od 13 sati.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.