Trijumf za kraj jeseni: Partizan slavio u Surdulici

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf za kraj jeseni: Partizan slavio u Surdulici

Crno-beli su u poslednjoj utakmici u 2019. godini savladali Radnik 2:1, u odloženom meču 6. kola Superlige Srbije Fudbaleri Partizana pobedili su danas na gostovanju Radnik iz Surdulice 2:1 (1:0) u zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije.Crno-beli poveli su golom Sejbude Sume u 30. minutu, a prednost ekipe iz Humske duplirao je Takuma Asano u 63. minutu.Konačen rezultat susreta postavio je Luka Mićić u poslednjem minutu meča.Izabranici Sava Miloševića posle jesenjeg dela prvenstva zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 44 boda, iza Crvene zvezde, dok će Radnik na pauzu otići sa 13. mesta.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Čukarički u poslednjoj utakmici ove godine u Super ligi

Izvor: Beta, 15.Dec.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Čukarički sa 3:1, u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije.Pobedu Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" doneli su Milan Pavkov u 72. i Aleksa Vukanović u 88. minutu.Prethodno je Nemanja Milunović u drugom minutu doveo Zvezdu u prednost, a u 24. je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.