Stojke u Partizanu? Reagovao Vazura!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke u Partizanu? Reagovao Vazura!

Posle današnjih senzacionalnih spekulacija, stigla i prva reakcija iz Humske.

U Partizanu ove zime aktivno rade na pojačanjima u defanzivi, novi štoper je prioritet, moguće je dodatno jačanje i bekovskih pozicija, ali se o novom golmanu nije govorilo. Sve do danas...

A onda je kao bomba odjeknula vest da bi najbolji srpski čuvar mreže Vladimir Stojković mogao da se vrati u Humsku!

Sve je poteklo sa Ostrva, gde su se pojavile spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako će Stojke ponovo u Partizan, pošto ga u prošlom kolu engleskog Čempionšipa nije bilo ni na klupi Notingem Foresta, iako je čitave jeseni bio prvi golman ove ekipe.

Njegov boravak u Beogradu je još više ''podgrejao'' ove spekulacije, ali je nedugo zatim usledila i reakcija iz uprave Partizana.

Reklo bi se, očekivana.

U ime kluba oglasio se generalni direktor Miloš Vazura i u izjavi za ''Informer'' kratko i jasno poručio:

''Nema od toga ništa!''

Dakle, Partizan će se i na proleće osloniti na postojeće snage, pa će se za mesto među stativama i dalje boriti Filip Kljajić, Nemanja Stevanović i Marko Jovičić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.