Spisak Partizana za Ligu Evrope, prijavljen i Marković

Izvor: RTS, 06.Sep.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Partizana za Ligu Evrope, prijavljen i Marković

Fudbalski klub Prtizan poslao je u sedište Evropske fudbalske unije (Uefa) spisak od 28 igrača na koje računa u grupnoj fazi Ligi Evrope. Fudbaleri Partizana nastup u Ligi Evrope otvaraju utakmicom protiv AZ Alkmara koja će se igrati u Humskoj 19. septembra.
Uprava kluba iz Humske uspela je da licencira i Lazara Markovića, koga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su crno-beli angažovali u poslednjim satima prelaznog roka, koji se našao na listi A sa još 23 fudbalera i četvoricom igrača na listi B, gde se nalaze oni koji su rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Na A listi su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik, Petar Gigić, dok su na B listi Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović.
Fudbaleri Partizana nastup u Ligi Evrope otvaraju protiv AZ Alkmara u Humskoj 19. septembra.
U drugom kolu idu na gostovanje Astani (3. oktobar), dok će u trećem dočekati Mančester Junajted (24. oktobra).
Posle toga slede gostovanje na "Old Trafordu" (7. novembra) i Alkmaru (28. novembar), dok će poslednji meč na stadionu u Humskoj odigrati sa Astanom (12. decembar).
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan prijavio Markovića za Ligu Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2019

Fudbalski klub Partizan poslao je danas u sedište Evropske fudbalske unije (UEFA) spisak od 28 igrača na koje računa u grupnoj fazi Ligi Evrope...Uprava kluba iz Humske uspela je da licencira i Lazara Markovića, koga su crno-beli angažovali u poslednjim satima prelaznog roka, koji se našao na listi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.