SL: Odbojkaši prvo sa Italijom na F6

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Odbojkaši prvo sa Italijom na F6

Srpski odbojkaši započeće učešće na ovogodišnjem finalnom turniru Svetske lige u Rio de Žaneiru duelom sa Italijom 15. jula.

Završni turnir elitnog takmičenja igra se od 15. do 19. jula, a pored Italije u grupi J sa našim timom biće selekcija Poljske.

Drugog dana, u četvrtak, sastaju se Italijani i Poljaci, dok naš tim sa selekcijom Poljske igra u petak, a svi mečevi su na programu od 21.05.

U grupi I će igrati Brazil, Francuska i pobednik finalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnira II divizije, koji se igra u petak i subotu u Varni, u Bugarskoj. U polufinalu će se sastati Bugarska i Belgija, odnosno Francuska i Argentina.

Srpski odbojkaši su posle pet godina izborili plasman na finalni turnir, na kojem će igrati po deseti put. Četiri puta su se okitili srebrom – 2003, 2005, 2008. i 2009. godine, a osvojili su i tri bronze – 2002, 2004. i 2010.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska liga i Grand Prix ekskluzivno na Areni

Izvor: TV Arena Sport, 07.Jul.2015

Od 15. do 19. jula, u dvorani Marakanazinjo u Rio de Žaneiru, najuspešnije svetske muške reprezentacije odmeriće snage na finalnom turniru Svetske lige za odbojkaše, koji će Arena Sport prenositi u celosti...Za sada je poznato pet od šest finalista. Iz najjače divizije Svetske lige, pored domaćina...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.