Rednap otišao po MVilu

Izvor: B92, 13.Jan.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap otišao po MVilu

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap otputovao je u Ren, kako bi pratio Jana M'Vilu na utakmici sa Bordoom.

Rednap i glavni skaut Ian Brumfild otputovali su u Francusku odmah posle meča koji je KPR odigrao nerešeno sa Totenhemom 0:0.

Defantivni vezni fudbaler M'Vila je u samom vrhu želja Harija Rednapa u ovom prelaznom roku, pa je bivši menadžer Totenhema otišao da se još jednom uveri u njegove kvalitete i pokuša da ga dovede u Premijer ligu.

KPR je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spreman da ponudi devet miliona evra za M’Vilin potpis, ali je ranije objavljeno da ga čelnici Rena neće pustiti za sumu manju od 12 miliona.

Rednap će najveću konkurenciju imati u vidu Fulama koji je takođe zainteresovan za M’Vilu, kao i par klubova iz ruske Premijer lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.