Raško Katić je ČUDO! Još jedna fenomenalna partija!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 23:25

Raško Katić je ČUDO! Još jedna fenomenalna partija!

Nije ovo nikakav ''incident'', on iz meča u meč ''zatrpava'' koševe rivala!

Nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić u decembru će proslaviti 40. rođendan, ali od početka sezone igra kao u najboljim danima.

On je sada član kragujevačkog Radničkog i iz kola u kolo briljira kada je poenterski učinak u pitanju. Večeras je njegov tim u petom kolu Košarkaške lige Srbije savladao Slobodu sa 92:90, a Katić je ponovo  bio najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ekipi Radničkog.

Ovoga puta je ''brojao'' do 31 (13/21 iz igre), uz pet asistencija i četiri skoka, za indeks 30.

Podsetimo, Katić je u prvom kolu protiv Vršca upisao 16 poena, protiv Novog Pazara 24, protiv Napretka rekordnih 41, a protiv Mladosti 27 poena.

Uz njega, večeras su se u Radničkom istakli i Filip Dumić sa 20 i Stefan Đorđević sa 16 poena, a kod gostiju najefikasniji je bio nekadašnji plej Partizana Tadija Tadić sa 21 poenom. Andrija Marjanović je upisao 18, a Đorđe Pažin 14 poena.

Ovo je treća pobeda Radničkog, a Sloboda je pretrpela četvrti poraz.

-

U ostalim večerašnjim mečevima petog kola postignuti su ovi rezultati:

Vršac - Novi Pazar 74:76

Zlatibor - OKK Beograd 80:82

Kolubara - Metalac 77:70

Sloga - Napredak Aleksinac 83:76

Dunav - Pirot 86:72.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao vino – Raško Katić briljira u KLS-u

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 11:17

Raško Katić, košarkaš Radničkog iz Kragujevca, u 40. godini najbolji je strelac Košarkaške lige Srbije...Nekadašnji reprezentativac Srbije briljira u dresu Kragujevčana i pored toga što prvi poenter, Katić je i najkorisniji igrač lige...Srpski košarkaš u poslednja četiri meča nijednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.