Izvor: RTS, 25.Okt.2020, 19:54

FMP bio blizu iznenađenja, Budućnost ipak iščupala pobedu

Košarkaši podgoričke Budućnosti pobedili su FMP sa 77:76, u utakmici 4. kola ABA lige. Budućnost je zadržala maksimalni učinak na startu nove sezone u regionalnom takmičenju, iako je klub iz Železnika pružio dobar otpor.
FMP je odigrao odličnu prvu četvrtinu i sveo domaćina na samo 12 poena, ali su Podgoričani odgovorili u drugoj deonici i dobili je sa čak 30:16.

Tada su preuzeli kontrolu nad utakmicom i do kraja sačuvali prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uprkos naletima ekipe koju vodi Vladimir Jovanovića. Gosti su čak i stigli do minimalnog vođstva dva minuta pre kraja, ali nisu uspeli da ga zadrže.
U pobedničkom timu dominirao je kvartet Ivanović-Kobs-Edžim-Apić, koji je postigao 66 od 77 poena čitave ekipe.
Najefikasniji je bio Kobs sa 24, pet manje dodao je Ivanović (pet asistencija), Edžim se zaustavio na 12 i šest uhvaćenih lopti, a Apić na 11.
Kod FMP-a, istakao se Nenadić sa 20 poena, Lazarević je bio blizu dabl-dabla (12 poena i osam skokova), dok je Filip Čović takođe postigao 12 i podelio osam asistencija.
U redovima Budućnosti na klupi je bio nekadašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, ali nije ulazio u igru.
Izabranici Petra Mijovića pridružili su se crveno-belima na čelu tabele, pošto oba tima imaju učinak 4-0, dok je FMP doživeo i treći uzastopni neuspeh.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP umalo srušio Moraču! Budućnost drhtala do poslednjeg napada, Lešić promašio bacanja za preokret

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2020

Fantastično izdanje pulena Vladimira Jovanovića u glavnom gradu Crne Gore..FMP se nije obrukao, FMP je umalo bacio Budućnost na kolena! Sreća je Panterima na kraju ipak okrenula leđa, pošto je Sava Lešić na 54 sekunde pre kraja promašio dva slobodna bacanja, posle čega je Budućnost lakšim...

Nastavak na MozzartSport.com...

PODGORIČANI TRIJUMFOVALI POSLE DRAME: Budućnost i dalje bez poraza, pobedila i FMP

Izvor: Kurir, 25.Okt.2020

Košarkaši Budućnosti pobedili su danas na svom terenu FMP sa 77:76 (12:16, 30:16, 23:26, 12:18), u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.