Rajo Božović posetio stadion Partizana: Da sam ja u upravi, prodao bih Škuletića

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajo Božović posetio stadion Partizana: Da sam ja u upravi, prodao bih Škuletića

Francuski Lil dao Partizanu rok do danas u 14 sati da odgovori na ponudu za transfer najboljeg strelca crno-belih ove jeseni

U Partizanu su odluku o eventualnom transferu Petra Škuletića odložili za petak do konstituisanja novog upravnog odbora, ali je pitanje kako će na informaciju iz Humske reagovati čelnici francuskog Lila koji su, prema rečima njegovog menadžera Radojice Božovića, insistirali da im crno-beli do danas u 14 sati odgovore na ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u visini od 2,5 miliona evra.

"Čelnici Lila dali su rok Partizanu i teško da će želeti i dalje čekaju. Meni ne smeta ni da ta odluka sačeka do petka, ali je pitanje kako će Francuzi reagovati. Oni su u konkurenciji četiri špica izabrali upravo Petra. Jako im je potreban i žele da odmah igra“, rekao je Božović uz podsećanje da prelazni rok u Francuskoj počinje 3. januara.

Pretpostavlja se da bi Škuletić trebalo da bude zamena za Divoka Origija koji bi mogao da se vrati sa pozajmice u Liverpul i da reši hroničnu neefikasnost kluba sa severa Francuske. Lil je u jesenjem delu sezone dao samo 21 gol u svim takmičenjima.

"Oni su ozbiljan klub i mi smo zbog ponude Lila već odbili tri ponude drugih klubova. Ipak, u ovom slučaju ne moižemo mi da se pitamo, na to nemamo ni pravo, jer je Partizan klub koji odlučuje s obzirom da Škulketič ima ugovor do 2017. Volim Partizan i njegovi čelnici će odlučiti, ali da sam ja u ovoj upravi, ja bih ga prodao“, naveo je on.

Božović se oko 30 minuta zadržao u Humskoj kada je upravni odbor kluba već bio gotov, ali se na parkingu ispred stadiona sreo sa predsedničkim kandidatom i sadašnjim potpresednikom crno-belih Miletom Jovičićem i zadržao u srdačnom razgovoru.

Na pitanje novinara, da li ima ambicije da uđe u buduću upravu Partizana koja će biti izabrana 25. decembra, Božović je rekao:

"Ne, ja imam svoj klub, svoj posao i nemam takve planove“.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.