Nova uprava odlučuje o Škuletiću

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nova uprava odlučuje o Škuletiću"

Nova uprava FK Partizan doneće konačnu odluku o transferu Petra Škuletića u Lil, izjavio je aktuelni potpredsednik i kandidat za novog predsednika Mile Jovičić.

On je posle sednice Upravnog odbora istakao da se svi slažu da je ponudu francuskog prvoligaša korektna, ali da je moralno da definitivnu odluku donese novi UO, koji će biti konstituisan u petak, dan nakon Skupštine kluba.

Skupština crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojoj će se izabrati naslednik sadašnjeg predsednika Dragana Đurića, održaće se u četvrtak od 16 sati u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Prema pisanju medija, Lil za najboljeg strelca Partizana i Superlige Srbije nudi 2,5 miliona evra.

Ranije tokom dana, pojavila se informacija da bi Brazilac Gabrijel Kleverson Kordova Kleo mogao da bude zamena za najboljeg strelca vicešampiona Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.