Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPLET U KOŠARKAŠKOJ EVROPI: Partizan i Zvezda na sastanku koji rešava dosta stvari

Izgleda da je došlo vreme da se razreši situacija koja u košarkaškoj Evropi ni klubovima ni Savezima ne donosi ništa dobro.

Kako piše italijanski ‘Gazeta delo sport’, a prenosi ‘B92’, predstavnici najjačih evropskih klubova sastaće se u petak u Londonu na sastanku povodom sledeće sezone u Evroligi koja će se igrati po potpuno novom sistemu.
Takođe, francuska agencija ‘Frans pres’ prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << informaciju da na tom sastanku neće biti samo 11 timova sa ‘A’ licencom, već da će biti prisutni i ostali evropski klubovi, među kojima i Partizan i Crvena zvezda.
VEĆ SE SNAŠAO? Đorđević pronašao novi klub, imaće od koga da traži savet (FOTO)
Na tom okupljanju biće donete odluke oko rasporeda utakmica u Evroligi, koje bi mogle da donesu ljubiteljima košarke i po dve evropske utakmice u toku nedelju dana.
Što je možda i važnije u ovom trenutku, biće reči i o sukobu između Evrolige i FIBA, odnosno, trebao bi da bude poznat stav klubova oko pronalaženja kompromisa sa svetskom kućom košarke.
PONOVO ‘POPLAVEO’: Obradović besneo na igrače zbog Bogdanovića i Antića (VIDEO)
U svakom slučaju, rešenje se nekako mora pronaći, i to što pre…
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak klubova u Evroligi danas, prisustvuju i Zvezda i Partizan

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016

Danas se sastanči u Londonu, tema je raspored u Evroligi, mada će se klubovi verovatno dotaći teme FIBA - Evroliga...Jedanaest klubova koji imaju "A" licencu Evrolige danas se sastaju u Londonu, a biće tu i predstavnici nekoliko evropskih klubova među kojima su i Zvezda i Partizan...Predstavnici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.